pondelok 16. januára 2012

WEBINÁR: 2012 – Pretransformujte sa TERAZ!



Koľkí z vás dychtivo čítate emaily z diania v ašráme v Indii a hovoríte si, že toto sa vám nikdy nepodarí zažiť? Koľkí z vás ste už svoju nádej dávno zavesili na klinec? 


Nevešajte hlavu, tu je pre vás jedna fantastická správa: Už tento mesiac bude Swamiji opäť naživo na Slovensku! Pozývame vás totiž na fantastickú udalosť:

 WEBINÁR:   2012 – Pretransformujte sa TERAZ!

Tento webinár sa koná v nedeľu,  22. Januára 2012 o 15.00 hod v satsangovom centre v Košiciach!

Je to ďaľšia príležitosť stretnúť sa s Majstrom naživo cez obojsmernú video-konferenciu priamo z Indie. Tlmočenie do slovenčiny bude sprostredkované priamo z Indie. Vyše tisíc meditačných centier na celom svete bude pripojených naživo v tomto čase z vyše 200 miest a 25 krajín sveta vo všetkých časových pásmach.
Poďme spolu vytvoriť efekt osvietenia! Efekt osvietenia pre vás, pre vašu komunitu, pre vaše mesto, pre vašu krajinu, kontinent a spolu pre celú Zem.

Tí z vás, ktorí sa nemôžete zúčastniť webinára osobne na obojsmernej videokonferencii z Indie, môžu sledovať tento prenos bezplatne cez internet. Stačí sa zaregistrovať na tejto linke:
http://www.nithyananda.org/events/2012-transform-now-by-nithyananda
Kliknutim na tlacitko Register Now sa vám otvorí formulár na vyplnenie a v deň programu sa prihláste na stránke www.nithyananda.org pod kolonkou eNTV (úplne na vrchu stánky v pravom rohu) a zadajte svoje meno a heslo. Bude tám ponúknutá možnosť zapnúť slovenské tlmočenie ktoré bude sprostredkované naživo z Indie. 
Vrele vám odporúčame, že ak máte čo len najmenšiu možnosť, zúčasnite sa webináru naživo v Košiciach a precítiť energiu Majstra naživo na vlastnej koži. Swami Nithyananada ma schopnosť prenášať energiu na diaľku a priamo iniciovať žiakov ktorých vidí. 
Prosíme vás, podeľte sa o tomto webinári s vašimi priateľmi alebo známimi, dajme každému šancu dostať odpovede na otázky ako:
  1.      Ako sa na vašej duchovnej ceste posunúť k tej najvyššej skúsenosti ešte v roku 2012
  2.      Vidieť a cítiť energiu osvieteného Majstra naživo vo vašom meste
  3.      Silná meditácia v prítomnosti Majstra
  4.      Odpovede na otázky, na ktoré vám nemá kto odpovedať

Pridajte sa k tisíckam ľudí z celého sveta na tomto prelomovom webinári a zažite vlastnú skúsenosť vyššieho vedomia.

Začiatok programu je: 15.00 hod, takže prosíme vás buďte načas.
Vstupné na webinár: 3 Eur. Deti do 12 rokov majú vstup zdarma.
Adresa konania: Južná trieda 82, Košice. (smer katastrálny úrad, doľava od firmy Geotop, po točitých schodoch hore).

Cesta z iných miest do Košíc bude organizovaná Popradskou skupinou (cestovať sa bude vlakom alebo podľa dostupnosti aj utami). Spojte sa prosím s Popradskou koordinátorkou - Priya Manohari na jej emailovej adrese: mapriyamanohari@gmail.com.
Pre vaše pohodlie si so sebou doneste vankúšik alebo malú podložku na sedenie.


Váš záujem účasti na webinári prosím ohláste na tejto emailovej adrese: manithyavibhooti@gmail.com

Tešíme sa na vás v Košiciach. Tak ako na minulých webinároch, kde bola účasť fantastická, veríme, že aj tento krát vytvoríme takú skvelú energiu a atmosféru.

Blažené pozdravy z horúcej Indie. Explódujte v osvietení!


Nithyanandam!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára